Avoimet työpaikat

Kesätyöntekijöitä, Western Shipyard Oy Teijo

Oy Western Shipyard Ltd on laivojen telakointipalveluihin, peruskorjauksiin ja uudistuotantoon erikoistunut yritys. Yhtiö on perustettu 1994. Liikevaihto vuonna 2019 oli 16,3 M€. Meillä työskentelee kahdella eri paikkakunnalla yli 30 ammattilaista. Western Shipyard on Millog Oy:n tytäryhtiö. 

Etsimme Oy Western Shipyard Ltd:lle Teijoon 

–    Kesätyöntekijöitä,

Tehtävänkuvaan kuuluu telakalla ja aluksilla erilaisia asennus-, kunnossapito- ja huoltotehtäviä

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja laaja-alaisen tehtävän yrityksessä, jossa panostetaan henkilöstön viihtymiseen sekä toiminnan kehittämiseen. Tehtävässä noudatetaan Teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Mitä toivoisimme sinulta?

Toivomme sinulta vähintään 18 vuoden ikää ja reipasta luonnetta. Teet työtäsi sekä itsenäisesti että ohjatusti yhteistyössä henkilöstömme kanssa. Työssäsi tarvitsetkin hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyisyyttä sekä palveluhenkisyyttä. Toivomme sinulta suomen kielen osaamisen lisäksi perustason tietoteknistä osaamista.

Hakeminen

Kuulisimme mielellämme sinusta hakemuksen merkeissä! Jätä hakemuksesi kotisivujemme avoimen hakemuksen kautta tai lähettämällä hakemuksesi rekry@wsy.fi osoitteeseen. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä

 

Huomioithan, että työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

 


Voit jättää myös avoimen hakemuksen alla olevalla lomakkeella, niin otamme yhtettä kun sopiva paikka vapautuu.


 

 

Avaa lomake uudessa ikkunassa